Eerstvolgende evenementen
30 t/m 31 januari: GVW 3b groot overgangsklasse (ovv)
28 t/m 30 mei: NK libre Open op grote tafel
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

13-10-2020

Sectie 3banden - Nieuws per 13 oktober 2020

Sectie Driebanden

13 oktober

Besluiten KNBB Sectie Driebanden n.a.v. Persconferentie Kabinet 13 oktober

Beste sportvrienden,

Ook als bestuur spreken wij onze bezorgdheid uit over de huidige situatie in Nederland en heeft de gezondheid van onze leden prioriteit. Niet alleen het spelen van wedstrijden maar ook het vervoer van en naar speellokalen, moeten in deze overweging worden meegenomen. Helaas hebben de nieuwe maatregelen van het kabinet ons genoodzaakt om voorlopig het lopende biljartseizoen aan te passen.

Daarom heeft het bestuur van de sectie Driebanden van de KNBB de volgende besluiten genomen:

- De huidige competitie wordt, in alle divisies, tot nader order stilgelegd. Ook in de bekercompetitie worden de wedstrijden voorlopig stil gelegd.
- De Cosmos Diamonds Grand Prix in café de Veemarkt in Doetinchem wordt uitgesteld naar 10 – 19 december 2020.

Het bestuur zal zich in de komende weken zorgvuldig beraden welke consequenties een en ander met zich meebrengt. Wij zullen U via onze website (driebanden.nl) en via social media, op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de komende periode.

Blijf allemaal gezond !!

Bestuur sectie Driebanden

Door Leo Vermeiren op 13-10-2020 om 20:50


© Copyright 2000-2021 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bennie Garcia, Bertus Mensert, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, Martijn Egbers, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen