Eerstvolgende evenementen
Geen evenementen bekend...
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

30-09-2020

Corona nieuws voor de Kadercompetitie

KNBB Vereniging Carambole (KVC)

Een algeheel besluit van KVC volgt nog, woensdag wordt hierover vergaderd. Wanneer de uitkomst bekend is wordt deze in dit artikel gemeld.

Wel is alvast het volgende besloten over de Kadercompetitie:
 

Naar aanleiding van de maatregelen van de overheid heeft het bestuur besloten om alle wedstrijden in de Kadercompetitie van deze week (vandaag t/m 4 oktober) te schrappen.

De commissie WCK wil zich de komende dagen verdiepen in de problematiek om te kijken of er een mogelijkheid is de Kadercompetitie doorgang te laten vinden op een manier die ook stand houdt mochten de maatregelen onverhoopt langer aanhouden of eventueel zelfs verscherpt worden.

Wij trachten u uiterlijk zondag verder te informeren.

 

Door Leo Vermeiren op 30-09-2020 om 12:50


© Copyright 2000-2021 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bennie Garcia, Bertus Mensert, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Jaap de Smit, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, Martijn Egbers, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen