Eerstvolgende evenementen
Geen evenementen bekend...
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

29-09-2020

Nieuw Corona protocol per 29 september 2020

29 september 2020

Naar aanleiding van de door de overheid op 28 september aangekondigde corona-maatregelen welke vanaf 29 september 18:00 uur in gaan zijn de volgende besluiten genomen over de competities en wedstrijden. De besluiten van de Sectie Snooker en Sectie Carambole (KVC) volgen maar hieronder treft u de besluiten van Sectie Pool en Sectie Driebanden:

Sectie Driebanden

GP Doetinchem
Aanvangstijdstippen wo. en do. 1e speelweek (week 42): 17.00 uur, 18.30 uur en 20.00 uur i.p.v. 18.30, 20.00 uur en 21.30
Alle overige speeldagen worden alle wedstrijden vervroegd met 1 uur.
Alleen de eerste wedstrijd per speeldag 5 minuten inspeeltijd per deelnemer.
Direct na afloop van een wedstrijd wordt gestart met een nieuwe wedstrijd.

Toepassing tijdklok (40 seconden) vanaf de start van de Grand prix.

Competitie
Ere- en 1e divisie:
Wedstrijden blijven gehandhaafd volgens rooster, avondpartijen dienen echter uiterlijk om 18.00 uur aan te vangen.

2e, 3e en 4e divisie:
Wedstrijden in het weekend blijven gehandhaafd, avondpartijen dienen echter uiterlijk om 18.00 uur aan te vangen.
Wedstrijden doordeweekse dagen:
Indien mogelijk,
starten om uiterlijk 18.00 uur, of
verplaatsen naar weekend indien mogelijk, of
uit- en thuiswedstrijd omdraaien wanneer dit tot een oplossing kan leiden.

Indien geen van bovenstaande opties mogelijk is, dienen deze wedstrijden op een later tijdstip ingehaald te worden.

In alle gevallen waarbij een nieuwe datum wordt vastgesteld of nog niet kan worden vastgesteld, wordt de teamleider van het thuisspelende team verzocht om een korte mail te sturen naar competitie@knbb-driebanden.nl, met daarin vermeld:

het wedstrijdnummer de van wedstrijd (staat vermeld in Biljartpoint),
de naam van het thuisspelende team en de toevoeging
‘nieuwe speeldatum en tijdstip’ of ‘nieuwe speeldatum nog niet bekend’.

Gezien de hoeveelheid te verwachten wedstrijden die de komende 3 weken geen doorgang kunnen vinden, wordt een extra beroep gedaan op de teamleiders om in onderling overleg tot een oplossing te komen.
Vergeet daarbij vooral niet om voorgenomen wijzigingen te bespreken met uw lokaalhouder!

 

Sectie Pool

- De regionale competitie wordt tenminste drie weken opgeschort. Het is de praktijk onmogelijk om een ronde vóór 22:00 uur te hebben afgewerkt. Mededelingen over inhalen volgen nog.

- De landelijke competitie kan vooralsnog doorgaan, waarbij moet worden aangetekend dat het maximum van 30 personen voor de lokatiehouder rekening kan zijn de speelronde niet door te willen laten gaan. Dat respecteren we uiteraard. Net zoals een team dat niet zou wil spelen op een bepaalde lokatie.

- De Regionale Rankning en de eerste ronde van de beker (die ook gepland staan binnen de termijn van drie weken) kunnen ook niet doorgaan vanwege de regel dat er maximaal 30 mensen op de lokatie aanwezig mogen zijn. Ook voor deze wedstrijden geldt dat we later met meer informatie komen.

 

Het bestuur spreekt de hoop uit dat de nieuwe maatregelen van korte duur zullen zijn en dit voor de competitie minimale gevolgen zal hebben.

Coronavirus

Door Leo Vermeiren op 29-09-2020 om 09:38


© Copyright 2000-2021 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bennie Garcia, Bertus Mensert, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Jaap de Smit, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, Martijn Egbers, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen