Eerstvolgende evenementen
Geen evenementen bekend...
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

06-04-2020

Mededeling KNBB ivm aflassingen PK´s

 

Aan alle betrokkenen bij het NK

 

Libre klein eerste klasse,

Libre klein hoofdklasse,

Bandstoten klein tweede klasse,

Bandstoten klein eerste klasse,

Bandstoten klein hoofdklasse,

Kader 38/2 extra klasse,

Kader 38/2 overgangsklasse,

Driebanden klein rolstoel,

Driebanden groot overgangsklasse,

Driebanden groot eerste klasse,

Ankerkader 47/2 eerste klasse,

Driebanden groot extra klasse,

Masters Biljart Artistiek

Alle finales Dagbiljarten

 

Wellicht ten overvloede moeten wij u helaas als volgt meedelen:

 

Door de coronacrisis, die over ons heen kwam en waarvan het eind nog niet is te voorspellen, zijn de resterende, nog openstaande Nationale Kampioenschappen, afgelast.

Het bestuur van de KNBB vereniging Carambole wil graag benadrukken de teleurstelling bij geplaatste deelnemers zeer goed te begrijpen.

Je hebt je er voor ingespannen, er naar toe geleefd. En dan gaat het niet door. Dat is een hard gelag. Maar vanuit de verantwoordelijkheid die wij als bestuur hebben, kunnen we niet anders. Twee weken geleden dachten we nog: “och, 1 juni is nog een aardig tijdje weg. Dan hebben we nog twee maanden, juli en augustus, over. Kunnen we wellicht nog wat inhalen.”

Inmiddels weten we dat de vooruitzichten in hoog tempo verslechterd zijn. Was 1 juni eerst nog ver weg, nu is het al dichtbij. Hopen we dat we dan maar in september weer aan de slag kunnen. En zelfs daar kunnen we nog niet zeker van zijn.

Wij mogen en willen bij niemand hoop of verwachtingen wekken, die we niet kunnen waarmaken. Daarom hebben wij moeten besluiten om de nog openstaande NK’s af te gelasten. Met pijn in ’t hart, want ook uw bestuurders zijn liefhebbers.

Voorop staat echter, dat wij geen enkel risico met de gezondheid van onze mensen mogen en willen nemen.

Pas als er concreet licht is aan het eind van de tunnel, gaan we bekijken wat we kunnen. Daarbij zullen de activiteiten voor het nieuwe seizoen uiteraard voorop staan.

 

Bestuur KNBB vereniging Carambole

 

Door Leo Vermeiren op 06-04-2020 om 12:23


© Copyright 2000-2020 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bennie Garcia, Bertus Mensert, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, Martijn Egbers, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen