Eerstvolgende evenementen
15 juli t/m 25 augustus: Driebanden kampioenschap De Veemarktbokaal 2019
31 augustus t/m 1 september: 1e GP Artistiek 1e kl
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

29-11-2018

Biljarttoernooi voor arbiters

Aan alle biljart-arbiters in Nederland van KVC (KNBB Vereniging Carambole) Collega’s, in 2019 wordt alweer voor de 20ste keer dit gezelligste biljart-toernooi van Nederland gespeeld en is enkel toegankelijk voor alle rangen biljart-arbiters.
 Je kunt je inschrijven in 5 spelsoorten (libre, bandstoten, 3-banden klein, 3-banden groot en kader 38/2).
 In elk spelsoort worden er voorwedstrijden gespeeld door het hele land. Hierbij wordt je in gedeeld in een poule zo dicht mogelijk bij je woonadres.
 In zo’n poule wordt door iedere deelnemer 4 (verkorte) partijen op handicap gespeeld op één dag. Van elk spelsoort wordt er na afloop van deze voorwedstrijden een ranglijst op gemaakt naar MP’s en Moyenne-percentage. De beste 8 per spelsoort plaatsen zich voor het gezelligste biljart-finale-weekeinde wat er is en dit wordt gespeeld bij de Hazelaar in Rosmalen.
 Je kunt je maar voor één spelsoort in deze finale plaatsen, maar als je voor meerdere spelsoorten inschrijft, heb je ook meer kans om dit feest mee te maken. Als je je weet te plaatsen, wordt je geacht vanaf vrijdagochtend 5 juli 2019 om 10:30 uur aanwezig te zijn.
 Er wordt om 11:00 uur begonnen op 6 kleine en 2 grote tafels.
Zaterdag 6 juli beginnen we om 10:00 uur en zondag 7 juli ook om 10:00 uur.
 We hebben weer met het vd Valk Hotel Nuland (7 min. rijden van de Hazelaar) afgesproken dat de deelnemers tegen een iets gereduceerd tarief een kamer kunnen boeken.
 De uitbaters van de Hazelaar (Frank en Marko) bieden de deelnemers weer op vrijdag en zaterdag rond 18:00 uur buffetten aan en op zondag als lunch soep met 2 belegde broodjes voor een totaalbedrag van € 36,00 per persoon. Niet alle dagen mee eten kan ook, maar dan kost het per dag iets duurder.
 Verder komen arbiters, welke zich niet hebben weten te plaatsen, tegen een geringe vergoeding graag arbitreren tijdens dit toernooi. Dit alles maakt het een gezellige drukke boel met veel mensen.
 40 (5x8) spelers, 16 arbiters, de meegekomen aanhang en de organisatiecommissie onder leiding van Hans Berkhout.
 Op zaterdagavond organiseren we voor de liefhebbers ook nog een speciaal kort toernooitje (van 19:00 tot 21:00 uur) met wat leuke prijsjes welke door de uitbaters van de Hazelaar beschikbaar worden gesteld.
Jullie begrijpen dat het een must is om hier bij te zijn, want in 2019 kan het mogelijk wel eens de laatste keer zijn dat dit toernooi in deze opzet door gaat.
 Begrijpelijk dat jullie eventueel nog meer info willen hebben.
 Op de website van carambole kun je meer info vinden met o.a. foto’s van de edities 2016, 2017 en 2018. https://www.carambole.nl/organisatie/arbiters
 Info over de opzet van de voorwedstrijden en ook het inschrijfformulier met daarop ook vermeld wat de inschrijfkosten zijn, staan in: https://www.carambole.nl/organisatie/arbiters/mart-vd-heijden-toernooi-2019
 Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 1 december 2018.
 Voor vragen kun je altijd terecht bij ondergetekende per email boerspeter@kpnmail.nl of telefonisch 010-4387786 of 06-18545481.
 Zo, laat de inschrijvingen maar komen. met vriendelijke groet,
 namens de organisatie,
 Peter Boers

Door Leo Vermeiren op 29-11-2018 om 16:39


© Copyright 2000-2019 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bennie Garcia, Bertus Mensert, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen