Eerstvolgende evenementen
29 t/m 30 juni: Invitatietoernooi ARTISTIEK
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

30-10-2018

KNBB sectie Carambole- nieuwsbrief Oktober 2018

 KVC NIEUWSBRIEF www.carambole.nl Oktober 2018
 LEDENWERVING
De laatste jaren zijn we als KNBB/KVC goed op weg. Er is geďnvesteerd in meer promotie en het herstructureren van de bond. En daar zijn we voor een groot deel al in geslaagd. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen verdient een enorme pluim! Maar nu willen we verder op weg. We willen graag de biljartsport groter maken. Want als de biljartsport groeit, kunnen we meer investeren in belangrijke zaken zoals o.a. promotie, innovatie, vrijwilligers- en verenigingsondersteuning, talent- en jeugdprogramma's en gehandicaptenbiljart. En daar hebben wij uw hulp bij nodig! Want als uw vereniging in leden en deelnemers groeit dan kunnen we samen het verschil maken.
 Het bestuur van KNBB vereniging Carambole (KVC) heeft eerder al besloten een ledenwerfactie op touw te zetten.
 Verenigingen met nieuwe en herintredende leden zullen begin 2019 een beloning krijgen voor ieder lid dat tussen 1 juli 2018 en 1 januari 2019 wordt aangemeld en aan de volgende voorwaarden voldoet:
 • nooit eerder lid geweest. Nieuw lidmaatschap bij een tweede vereniging telt niet mee.
• overstap van niet-competitie spelend lid naar avond- of dagcompetitie spelend lid.
Voor de groei in leden zullen de verenigingen beloond worden met € 5,- per avondcompetitielid en € 2,50 per dagcompetitie lid.
 Voor de vereniging, die de grootste, procentuele, groei realiseert, wordt een extra bonus van € 250,- beschikbaar gesteld. Dit percentage wordt berekend met drie cijfers achter de komma. Mocht dan nog een gelijke stand ontstaan dan zal de bonus worden gedeeld.
 Om dit alles mogelijk te maken is het natuurlijk leuk om bijvoorbeeld een open dag/evenement bij uw vereniging te organiseren.
 Ook hiervoor heeft het bestuur van KVC geld (totaal € 10.000,-) vrij gemaakt om uw vereniging hierin te ondersteunen.
 Om in aanmerking te komen, dient u daarvoor een plan in te dienen bij onze secretaris Janneke Horneman (secretaris@knbb-carambole.nl) , met de volgende inhoud:
 • het doel van uw open dag/evenement
• de plannen die u heeft
 • een kostenraming
• Wie/wat heeft u daarbij nodig? Bij voorbeeld een A- of B-instructeur, promotiemateriaal. Wij geven u dan een tegemoetkoming in de kosten (€ 50,- per vereniging).
 Na afloop ontvangen wij graag een evaluatierapport met:
• wat heeft de open dag opgeleverd aan nieuwe KNBB/KVC-leden
• wat ging er goed
• wat kan er beter.
 Is de open dag afgerond en het evaluatieverslag ingeleverd dan krijgt u het tweede deel van de tegemoetkoming, wederom een bedrag van € 50,-.
 Naast deze twee acties wordt nog nagedacht over een actie om collega-bonden en nog niet aangesloten verenigingen te enthousiasmeren voor de KNBB/KVC.
 Het bestuur vertrouwt erop dat de verenigingen met deze acties een ledengroei kunnen bewerkstelligen in ieders belang.
 INFORMELE OVERLEGRONDE GEWESTEN
 In de bijlagen vindt u de desbetreffende verslagen van de overlegronden. Wij zijn zeer verheugd over de, in het algemeen, zeer goede opkomst van de districten en vonden het wederom prettig om op deze manier met elkaar van gedachten te kunnen wisselen.
 CONTRIBUTIEHEFFING DRIEBANDEN-LEDEN EN 5-EURO LEDEN Ons is gebleken dat sommige districten districtscontributie in rekening brengen voor 5 euroleden en leden van de sectie Driebanden. Wij wijzen hen erop dat dit niet correct is, leden van de sectie Driebanden zijn niet altijd lid van KVC en 5 euro-leden nemen niet deel aan competitie- en/of PK-wedstrijden.
Wij zullen dit proberen op te lossen door in de facturatie een scheiding voor de secties aan te brengen.
Tot dit geregeld is, dienen verenigingen zelf de hun toegezonden districtsfactuur te controleren.
 KOMENDE EVENEMENTEN
 27/28 oktober: NK 5-pins te Beverwijk
 10/11 november: 3e Grand Prix Artistiek 1e klasse te Purmerend
 10/11 november: 3e klasse driebanden-klein te Akersloot
 17/18 november: Extra klasse bandstoten-klein te Rumpt
17/18 november: 1e klasse ankerkader 47/2 te Arnhem
24/25 november: NK libre-klein rolstoelbiljarten te ’s Hertogenbosch
 24/25 november: Driebanden-klein jeugd te Hoorn
Op 17 november houden we onze ALV te Wijchen. Uitnodigingen worden binnenkort verstuurd.

Door Leo Vermeiren op 30-10-2018 om 16:55


© Copyright 2000-2019 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bertus Mensert, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen