Eerstvolgende evenementen
24 november t/m 10 februari: Achterhoek bandstoottoernooi 2018
15 december: Achterhoek bandstoottoernooi 2018-poule 9 en 10
16 december: Achterhoek bandstoottoernooi 2018-poule 11 en 12
Zoek een speler:

BeginpaginaBestuurTechnische commissieFormulierenAgendaEvenementenCompetitieTopscorersJeugdSeniorenDamesDagcompetitieLokaalGastenboekStersponsorsLinks

Onze Facebook-pagina

28-09-2017

Verandering in onze PK commissie

Per 28.09.2017 zijn een aantal taken binnen de TC  van onze vereniging naar andere personen overgegaan.
PK aanmeldingen en veranderingen voortaan doorgeven in ons lokaal ten name van Hilbert de Vries .
Wedstrijdleiding bij evenementen en PK wedstrijden worden door Chris Jansen gedaan met assistentie van Hilbert de Vries .
Han Bruggink blijft verantwoordelijk voor arbitrage en trainingen en Frits Klomp  voor de clubevenementen en teamsamenstellingen.
Onze vorige wedstrijdleider Joop Mennings gaat per 28.09.2017 zich nog uitsluitend toeleggen als teamleider en speler van zijn teams.
Jaap de Smit gaat voortaan de verslagen van PK en evenementen op website en facebook verzorgen met assistentie van Leo Vermeiren.
Wij willen hierbij Joop van harte bedanken voor zijn enthousiasme en inzet gedurende zijn tijd als wedstrijdleider en hem veel succes wensen als speler en teamleider.
Ook verwelkomen wij van harte de nieuwkomers Hilbert en  Jaap binnen onze TC en wij hopen op een goede samenwerking met Chris , Han en Frits.
Op onze website zijn de veranderingen aangebracht en indien er nog vragen zijn kunnen onze leden ten allen tijde terecht bij onze bestuursleden.
Met vriendelijke groeten,
Leo Vermeiren.
Voorzitter

Door Leo Vermeiren op 28-09-2017 om 16:08


© Copyright 2000-2018 De Veemarkt · Ontwerp en techniek: BSID · Inhoud: Bart Siebelink, Bennie van Raaij, Bertus Mensert, Cees Klaasen, Chris Jansen, Engelbert Horst, Frans Gerritsen, Frits Klomp, Gert de Bruin, Han Bruggink, Hans Pennekamp, Henk Tieben, Henk Zieverink, Hennie Scheerder, Henny Fischer, Hilbert de Vries, Ingrid van Hemert, Jaap de Smit, Joop Mennings, Leo Vermeiren, Manuela Mulderij, Monique Wilkowski, René Dericks, Willem Mijnen, Willem Siebelink en Wim van Krimpen